Få fler kunder – Registrera ert företag hos oss

Den stora utmaningen för många bergvärmeinstallatörer är att säkerställa ett stabilt inflöde av uppdrag från nya kunder. Energify är en förmedlingstjänst som underlättar för installatörer att komma i kontakt med köpintresserade privatpersoner, bostadsrättsföreningar och andra företag.

Genom att ansluta er till vår tjänst kan ni på ett riskfritt sätt få offerera och förhoppningsvis utföra fler uppdrag, samtidigt som ni kan lägga mindre tid på marknadsföring och istället fokusera på er kärnverksamhet.

Vinn fler uppdrag utan att riskera något

Kunderna fyller i kontaktuppgifter och information om uppdraget. Vi matchar sedan kundens uppgifter mot vår databas av anslutna företag. Ifall ni bedöms lämpliga får ni tillsammans med ett fåtal andra aktörer offerera till den som har begärt offerten.

Som organisation har ni inget att förlora på att ansluta er till vår förmedlingstjänst. Det kostar ingenting att ansluta sig och ni binder er inte till att utföra några uppdrag. Vid varje enskilt fall kan ni ta ett beslut om ni vill offerera till kunden eller inte.


bergvärmepump

Skicka in din ansökan

Företagsnamn*
Organisationsnummer*
Kontaktperson*
Adress
Postnummer
Ort
Epostadress*
Telefonnummer*
Uppdragsområde
Övrigt värt att veta om er organisationDin ansökan är helt gratis och du förbinder dig inte till något!